Victoria Park Mural

Design and paint of large mural on old changing rooms in Victoria Park, Plymouth.

The project was commissioned by Cliik community & Stronger North Stonehouse.

I designed the peice in conjunction with the Friends of Victoria Park group who contributed their thoughts and memories.

Thanks to Camilla Rose Signwriter for the lettering.

March 2021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s